FIX wordt gemaakt door en voor jongeren. Maak kennis met onze FIX toppers:

Hallo ik ben Boris.Dit jaar doe ik  een tussenjaar om te verkennen wat ik volgend jaar wil doen. Onder andere ben ik actief als vrijwilliger bij Jimmy’s.En daar ben ik wanneer mogelijk. FIX is voor mij een leuk en handig plan dat niet alleen de samenleving en jongeren gaat helpen, maar ook mij als lid van de kopgroep. Daarnaast speel ik vaak muziek en games. Ook ben ik dol op  Griekse mythen. Dankjewel voor je interesse!

Hooiii ,Ik ben Danique en ben 19 jaar oud. Ik heb in Hoogezand gewoond en woon nu 1 jaar in Groningen. Op dit moment zit ik in leerjaar 2 van de opleiding Sociaal Werk op het Noorderpoort College. Ik houd van muziek(zang/optredens), sporten, mensen helpen en gezelligheid. Ik loop nu stage bij FIX en Jimmy’s voor 16 uur in de week. En ben daar te vinden op maandag, dinsdag en woensdag. Ik vind het FIX project super interessant en heb er veel zin in!

Diede

Under construction

Hi ik ben Doesjka en ik doe mee aan FIX omdat het mij super leuk en interessant leek.
Gelukkig voor mij (en FIX) valt het in mijn stage periode dus heb ik een hoop tijd te besteden aan het project. Zelf vind ik het mooi om te zien hoe vele ideeën samen een groot eindproduct maken waar iedereen tevreden mee is. Voor mij is een project waarbij mensen groeien naar het eindresultaat de beste manier om te werken. En dat is hier mogelijk. Genoeg redenen voor mij om mee te doen.\

 

Hoi, Mijn naam is Evelien en voor mijn opleiding Social Work kreeg ik de opdracht om vrijwilligerswerk te gaan doen. Hierbij vond ik het belangrijk om er iets aan te hebben en veel van te leren. Voordat ik meewerkte aan FIX, heeft vrijwilligerswerk nog niet veel voor mij betekent. Maar sinds ik meedoe merk ik hoe essentieel het is. Ik vind het zelf leuk om te bespreken hoe je jongeren aan vrijwilligerswerk weet te helpen. En daarbij een steentje bij te dragen aan het vrijwilligerswerk in Groningen en omstreken. Naast FIX werk ik bij een woonvoorziening voor jongeren met een verstandelijke beperking, vind ik het leuk om naar fitness te gaan. En muziek te luisteren. Groetjes!

Ik ben Jason Short, 27 jaar  en ik kom uit Sint Maarten (Caribisch Gebied). Ik ben een personal trainer, groepslesgever, sport masseur en Mede-eigenaar bij mijn bedrijf ‘Movement Instinct. Movement Instinct is gericht op het helpen van mensen om meer uit zichzelf te halen en ze te laten geloven in wat ze eigenlijk kunnen bereiken met hun eigen lichaam. We willen ze vermakelijk mentaal en fysiek veranderen naar een betere en sterker persoon dan ze waren door middel van een speels-achtige manier van training te geven gericht op hun doelen.Op dit moment studeer ik Social Work, waar ik meer wil leren over mensen beter mentaal ondersteund kunnen worden. Ik raakte betrokken bij FIX door dat we een school project moest doen met vrijwilligerswerk. Al snel werd ik gehecht. Als FIX willen wij het waarmaken dat mensen elkaar kunnen helpen. En zo anderen overtuigen om meer uit zichzelf te halen. Dit willen we bereiken door mensen die het nodig hebben hulp te bieden op verschillende manieren.. Ik vind FIX echt een leuk project en ik ben blij dat ik de eer heb gekregen om hier een bijdrage aan te leveren. Door de leuke mensen die ook in het FIX team zitten blijft het leuk en krijg ik steeds meer motivatie om een beter FIXer te worden!

Max

Under construction

Hii, mijn naam is Noah en ik ben 21 jaar oud. Ik hockey bij GCHC, zit bij een studentenvereniging en vind het leuk om te reizen. Ik studeer Social Work aan de Hanzehogeschool
Groningen en daarvoor loop ik nu stage bij FIX. Persoonlijk heb ik al op meerdere plekken vrijwilligerswerk gedaan. En ook vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Bij FIX willen we jongeren motiveren zich meer in te zetten voor onze samenleving. Wil jij helpen nadenken over hoe we dit voor elkaar krijgen? Sluit je dan vooral aan bij ons leuke en enthousiaste team!

Hoi mijn naam is Tessa, en ben eind januari afgestudeerd als Dienstverlener aan het Noorderpoort in
Groningen. Na mijn studie wilde ik graag mezelf graag nuttig maken d.m.v. vrijwilligerswerk. Via
WeHelpen ben ik bij het project FIX terrecht gekomen.FIX sprak mij gelijk aan omdat je zelf heel erg betrokken bent bij de ontwikkeling van het project, veel vrijheid krijgt, je inbreng echt tot resultaat leidt en daarin kan je ook je creativiteit kwijt, Met FIX kun je echt meedenken en vooral meedoen om zo bij te dragen aan een betere samenleving. Naast dat ik bij FIX vrijwilligerswerk doe,  houdt ik van reizen paardrijden en spreek ik graag af met vrienden. Wil jij je stem laten horen en een verandering maken in de maatschappij? Doe dan nu samen met onze enthousiaste gedreven team mee aan het FIX project en maak het verschil!

Hoi, ik ben Yannick en ben 25 jaar. Sinds mijn achttiende woon ik in de mooiste stad van het land. Ondanks dat ik al zeven jaar in Groningen woon ben ik pas dit jaar in aanraking gekomen
met vrijwilligerswerk. Beter laat dan nooit, want er ging er wereld voor me open toen ik erachter kwam wat voor leuk vrijwilligerswerk er te doen is en wat voor mooie dingen wij hier
voor elkaar doen in de stad. Zo ben ik uiteindelijk via via bij FIX belandt. Wat ik leuk vind aan FIX is dat iedereen op zijn of haar manier een steentje bijdraagt aan het project waar we aan werken. Niks moet, en tegelijkertijd ben je helemaal vrij om met je eigen creatieve ideeën aan de slag te gaan waarmee je FIX een handje helpt. Door mee te doen aan FIX kun je mooi ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent!

 

Meewerken aan FIX

We zijn altijd op zoek naar nieuwe FIX talenten. Wil je ook deel uitmaken van dit leuke team? Neem contact met ons op