Vrijwilligerswerk in beeld

Leerzame stage fotografie/video met heel veel ruimte voor je eigen ideeën

Een stageplek waar je je eigen stijl en beeldtaal verder kunt ontwikkelen. Waar je samenwerkt in een enthousiast en gezellig team. Met goede begeleiding met veel ruimte voor eigen initiatief… Heb jij interesse in een stage foto/video (mbo) bij Kroon Magazine?

Kroon is een online magazine voor en over maatschappelijk betrokken jongeren. We brengen nieuws, reportages, interviews en portretten. We werken vanuit het centrum van Groningen.

Wat ga je doen?

We willen elke week een paar interessante artikelen publiceren over maatschappelijk betrokken jongeren, veranderingen in de maatschappij en over het belang van vrijwilligerswerk. Daarover schrijven redacteuren een artikel. En jij zorgt voor het beeld daarbij. Dat kan een foto zijn, maar soms ook een video met een kleine reportage of bijvoorbeeld een straatinterview. Maar ook een fotoreportage is heel erg welkom!

Jij denkt mee over de inhoud van Kroon Magazine en mag met jouw ideeën komen. Je bereidt de fotografie/video voor, maakt het klaar voor publicatie en zorgt dat het geplaatst wordt.

Wat zoeken we?

  • Je durft met eigen ideeën te komen.
  • Je weet ideeën voor artikelen te vertalen in beeld (foto en/of video).
  • Je bent in staat een goed eindproduct te maken.
  • Je kunt in een team én zelfstandig werken.
  • Je hebt zelfdiscipline

Wat bieden we?

Je maakt deel uit van een redactie. Die bestaat uit een kernteam van professionals, met een projectleider, een eindredacteur en een beeldredacteur. Verder zijn er wisselende redacteuren en stagiaires van diverse opleidingen die ook artikelen schrijven en meedenken.

We beloven je een dynamische, flexibele stageplek. Je mag voor een deel zelf bepalen waar je werkt en hoe. Er zijn verschillende werkplekken beschikbaar, maar ook vanuit huis kun je veel doen. Verwacht dus geen 9-tot-5-baan in een grijs gemeubileerd kantoor.

Hoewel er prima begeleiding is en je veel contact hebt met het kernteam, is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en zelfdiscipline hebt. Heb je dat? Dan kun je zelf een goede invulling geven aan je stage en jouw specifieke talenten verder ontwikkelen.

We hebben ruimte voor 1 stagiaire van een mbo-opleiding Fotografie, Video-editiing of aan andere AV-opleiding op mbo-niveau 3 of 4.

Interesse?

Bel of app Paula Mosterman: 06 4273 2632. Mailen kan ook: jonggoud050@mjd.nl